A FRICA

16 Nov. | 08:00 - 18:00 | HYBRID | 7 CPEs NON-SA CITIZENS ONLY

ADDRESS:

Speke Resort Munyonyo, Kampala Uganda

COSTS & REGISTRATION: MEMBERS: UGX 550,000 NON-MEMBERS: UGX 650,000

VIRTUAL: **UGX 200,000** IN-PERSON REGISTRATION

VIRTUAL REGISTRATION

PROGRAMME

-		
07:00 - 08:30		REGISTRATION & REFRESHMENTS
08:30 - 08:45		Opening & Welcome Remarks CPA Dr Fixon Akonya Okonye, FCCA, CIA, CFE The Internal Auditor General, Ministry of Finance, Planning, and Economic Development ACFE Uganda Chapter, Vice President
08:45 - 09:30 (45 MIN)		Keynote Speech: Lifestyle Audits: Unmasking Hidden Indicators Hon Betty Kamya, Inspector General of Government of Uganda
09:30 - 10:20 (50 MIN) Including Q&A		Managing Fraud and Corruption in Namibia: Lessons Learned Ms Lehana Nel Acting Chairperson of the ACFE Namibia Committee
10:20 - 11:00		NETWORKING BREAK
11:00 - 12:00 (60 MIN) Including Q&A		The state of fraud risk in Africa and the role of ACFE Africa in fighting fraud. Len Coetzee, Managing Director Axis (Pty) Ltd South Africa ACFE SA Board of Directors President
12:00 - 13:00 (60 MIN) Including Q&A	JANDA	The Role of the Central Bank in Combating Fraud and Cybercrime <i>Tumubweine Twinemanzi, Executive Director Supervision, Bank of Uganda</i>
13:00 - 14:00		LUNCH
14:00 - 15:30 (90 MIN) Including Q&A		Roundtable Discussion – Financial Institutions Fraud – Common schemes, cost, current solutions, and recommended way forward 5 panel members from the financial sector – Financial Intelligence Authority, PwC Uganda, and UNRA
15:30 - 16:20 (50 MIN) Including Q&A		Fraud Detection using Machine Learning Summit Consulting Ltd Cybersecurity Research Services
16:20 – 16:50 (30 MIN)		SPONSOR MESSAGES
16:50 -17:00		Vote of Thanks Mustapha B Mugisa, MBA, CFE, CPA ACFE Uganda Chapter President
17:00 - 17:30		Closing Remarks Managing Director, DFCU Bank





SILVER



BRONZE



С () 

SUPPORTERS







South Africa Chapter